Hur ser ditt drömliv ut 2024?

Publicerat av mikaelakollstedt den

Något jag som coach gärna arbetar med är att hjälpa andra att måla upp sina drömliv. För om det är något jag verkligen brinner för så är det att hjälpa andra att se att man verkligen kan ta ansvar för sitt eget liv och skapa det liv man verkligen vill ha. Den insikten tycker jag är så häftig, att man faktiskt kan designa sitt eget liv, inte bara leva på dag för dag som det redan ser ut.

Ett sätt att göra detta är att föreställa sig hur livet ser ut några år från nu och skriva ner det på ett papper.

Jag själv har skrivit ner hur jag ser mitt liv framför mig år 2024. Jag har beskrivit hur delar som boende, karriär, relationer, kärlek och nöjen/fritid ekonomi och egen utveckling ser ut och satt upp det på en anslagstavla i min hall. Detta gör att jag kan kika in där ibland och bli påmind om hur jag tänker mig att livet ska se ut om några år. Varför vill jag göra det? Jo, en stor anledning är att jag vill vara medveten om att jag gör rätt saker i mitt liv idag. Att jag gör saker som för mig dit jag vet att jag vill.  En annan är att jag vill påminna mig om varför jag gör det jag gör idag. För det kan ofta vara så att vissa uppoffringar måste göras idag för att komma dit du vill imorgon. Så om jag behöver gå igenom något tufft vill jag påminna mig själv om att jag gör det för att jag vill skapa mitt drömliv.

Hur ser ditt drömliv ut?

Det som är så coolt med den här övningen är att du verkligen själv kan designa ditt liv som du drömmer om och helt enkelt börja arbeta efter det.

Kommentera gärna och berätta hur ditt drömliv ser ut, sådär 5 år från nu. Och våga tänka fritt, tänka stort och tänka innerligt.

Hur ser ditt liv ut 2024?

Kategorier: Okategoriserade

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *