Äntligen är jag igång!

Publicerat av mikaelakollstedt den

Äntligen, äntligen är jag igång. Som jag drömt om att skapa något som verkligen är mitt eget och något som verkligen är jag. Att göra en affärsplan, ta fram en grafisk profil och sedan en hemsida har varit de enkla delarna i det hela. Att ha hittat hit och att ha förstått att det är detta jag brinner för har varit desto svårare.

Jag har alltid haft en nyfikenhet inom området personlig utveckling och jag har alltid arbetat mycket med att skapa mitt eget drömliv. Men jag har inte, förens ganska nyligen, förstått att jag faktiskt både kan och vill jobba med att hjälpa andra med samma sak. Att jag anmälde mig till coachutbildningen var till viss del en slump. Och det var faktiskt under de många timmarna som jag blev coachad av mina duktiga kursare som jag landade mer i min framtid. Och nu är jag här! Mer taggad än någonsin på att erbjuda mina tjänster som coach.

Jag vill fira detta med både en tävling och ett erbjudande!

Vi börjar med erbjudandet som helt enkelt ger 20% rabatt på onlinecoaching (som då kostar 2000kr i stället för 2500kr). Samt att jag bjuder på ett samtal om man bokar ett paket med 6 gånger coaching live eller via video (du sparar då 1100kr för livesamtal eller 900kr för videosamtal). Erbjudandet gäller fram till 17/9. Ange då ”Nystart” vid bokningen. Mer information om coaching finns på min hemsida.

Sedan vill jag så gärna uppmuntra dig till att sprida mitt namn till dina vänner, bekanta och i ditt nätverk. Jag är dig evigt tacksam om du har möjlighet att hjälpa mig nå min dröm att få göra detta. Men som en extra bonus har jag tagit fram en tävling för att hjälpa till lite på traven.
Den går helt enkelt ut på att dela min hemsida mikaelakollstedt.se i något av dina sociala medier (facebook, blogg eller instagram). Ta sedan en skärmdump eller länka din delning och skicka till mig på något sätt via min instagram, på facebook eller min mail.

HÄR NÅR DU MIG
@mikaelakollstedt
https://www.facebook.com/mikaelakollstedtcoach/
mikaela@mikaelakollstedt.se

Den som gör den snyggaste, mest kreativa delningen (till exempel genom att skriva något grymt) vinner ett grymt bokpaket (till ett värde av 450kr) med mina tre bästa böcker inom personlig utveckling. Om du har läst dessa tre böcker lovar jag dig en grym start på din höst!

Vill du veta vilka de tre fantastiska böckerna man kan vinna är? Anmäl dig då till mitt nyhetsbrev. Det gör du enkelt på min hemsida.

Kategorier: Okategoriserade

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *