Varförserien del 1!

Publicerat av mikaelakollstedt den

Som ni kanske vet vid detta laget är jag väldigt intresserad av detta med att hitta sitt varför. Jag har därför tagit fram en video-serie kring ämnet. Serien börjar med bakgrunden. Vad är egentligen ett “varför”? Varför ska vi ha ett “varför”? Vad tillför det? Vad säger forskningen?

Under mitt eget sökande kom jag över många böcker där jag fick mer förståelse kring detta och i detta avsnitt berättar jag mer om det.

De två böcker jag läser ur är följande:

Livet måste ha mening – Viktor Frankl

Authentic Happiness – Martin Seligman

Sedan nämner jag även följande

“Livet handlar om att hitta sin gåva och ge bort den” – Björn Natthiko

Kategorier: Okategoriserade

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *