Vad är mindfullnes?

Vi är många som lever i det förflutna eller med tankar om  oro för för framtiden. Vi låter vardagsbestyr och fulla mailkorgar hindra oss från det som är så viktigt för oss. Att uppleva och påverka nuet och att glädjas av livet här och nu.

Mindfulness är ett sätt att minska stress och oro, fatta kloka beslut och öka din livskvalitet. Att leva här och nu innebär att lyssna inåt till dina egna signaler och att vara lyhörd för dina behov. Allt detta är något du kan träna upp med hjälp av mindfulness.

Mindfulness är ett jättebra recept mot stress och passar därför mycket bra även på arbetsplatser. Mindfulness tränas med en blandning av förändring av tankesätt i förhållande till våra tankar/känslor samt specifika meditationsövningar.

Jag erbjuder föreläsningar samt reflektionsgrupper i mindfulness och jag är diplomerad instruktör via Mindfulnesscenter. I och med det har jag möjlighet att erbjuda ett 8 veckor långt program "Här och nu" samt ett fem veckor långt program "Nyfiken på mindfulness", även det framtaget av Mindfulnesscenter.

Jag har även möjlighet att ta fram skräddarsydda program med föreläsningar, workshops och annat för privatpersoner och företag. Det är bara att kontakta mig!