Välkommen hit!

Mikaela Kollstedt heter jag och har länge varit intresserad av personlig utveckling och jag har alltid strävat efter att skapa mitt eget drömliv. Under många år kände jag mig dock begränsad av mig själv och av min omgivning gällande tankar kring hur man ska leva. Det tog mig lång tid att våga slå mig fri från detta och jag har nu kommit närmare kärnan i vem som är jag och vad jag vill göra. Jag vet att det är samma för många där ute. Att det är svårt att hitta sig själv och vad man vill göra i bruset där ute. Men det är också svårt att våga gå en annan väg än det som förväntas av en. Jag tror att jag, med hjälp av min egen bakgrund, kan  hjälpa och inspirera andra att gå samma väg som jag gjort.  Vägen mot att leva mer innerligt.

När det kommer till mig egen resa har jag hittat minimalismen som till viss del har hjälpt mig att skala bort saker som inte är helt nödvändiga för att frigöra tid och energi till det jag verkligen vill. Jag har också förstått att det jag brinner  för mest av allt är att hjälpa andra att hitta sig själva och  sin egen idé. Jag har verkligen fastnat för det Kierkegaard säger om  att hitta sin egen idé att leva och  dö för och det är det budskapet jag gärna vill föra fram. Och det är just därför jag har utbildat mig till coach. För att kunna hjälpa andra att hitta sig själva och få verktygen till att våga leva fullt ut.

Så hör gärna av dig om du vill höra mer om vad jag kan göra för dig!

Coach Mikaela Kollstedt med stort intresse för personlig utveckling

Roliga fakta om  mig

Min idé: Att hjälpa andra att hitta sin idé och leva mer innerligt

Mina värderingar: Frihet, stolthet, mening och njutning

Mina signaturstyrkor: Kreativitet, analytisk förmåga, framtidstro och mod

Jag i DISC-profilen: Röd/Gul

Det jag älskar att njuta av:  Ett glas gott rödvin, en badtunna med utsikt, en promenad i skogen, något gott att äta eller en vacker utsikt över skog och vatten.

När jag har som mest flow: När jag reflekterar och skriver ner tankar om livet. När jag står på scen och pratar om viktiga saker inför andra. Eller när jag diskuterar livet med andra likasinnade.